HAKKIMIZDA

Küçücük bir fırında başladı lezzet yolculuğumuz.

Sıcacık ekmeğin mis gibi kokusunun peşine takılıp tam dört nesil boyunca devam etti hikayemiz.

Ve kahramanı oldu, maharetli ustalarımızın ellerinden çıkan tüm lezzetlerimiz.

Sıcacık buluşmalara ortak olmanın, dumanı tüten sohbetlere eşlik etmenin, tatlı telaşların imdadına yetişmenin, hayatın tadına ortak olmanın tek bir tarifi var bizde: "sevgiyle yoğurmak..."

Hangimiz mutfaktan yetişmedik!

Hangimiz “anneeee akşam yemekte ne var?” diye kapısından dalmadık, mutfaktan gelin “çocuklaaaar haydi sofraya” sesiyle oyundan sıçramadık? Sen değil miydin, o sıcacık ekmeğini sahanda yumurtaya banabilmek için pazar kahvaltılarını iple çeken; yaramazlık yapınca mutfakta sorguya çekilen? Kimi zaman eş dostla beş çayında kaynattığın, kimi zaman derdini unutmak için çikolatalı keke abandığın o mutfakta ne anıların var, bi hatırla! Sabahları gözünü açabilmek için ilk iş kahveni yudumladığın, geceleri acıkınca gizliden dolabın kapağını araladığın sıcacık mutfağının tadı damağındaysa biz buradayız. Biz de tıpkı senin gibi mutfaktan yetişen kocaman bir aileyiz. Acısıyla tatlısıyla pişen, aşkla pişiren…

Mutfak ile Tanışmak İster Misiniz?

LEZZETLERİMİZ
HABERLER
2021’in ilk güzel haberi
24.02.2021
İzmir Atatürk OSB’de 2018’de kurduğu yeni fabrikasıyla üretim kapasitesini 8 kat artıran Alsancak Unlu Mamuller, ihracatla ilk adımı attığı Amerika’da şimdi mağaza açmaya hazırlanıyor.
EGİAD - Üye İşyeri Ziyaretleri: Alsancak Unlu Mamuller
24.02.2021
EGİAD Üye İlişkileri Komisyonu organizasyonu ile düzenlenen Üye İşyeri Ziyaretleri kapsamında üyemiz Levent Doğanoğlu’nun firması Alsancak Unlu Mamuller ziyaret edildi.
Deniz Doğanoğlu - Fuar Röportajı
24.02.2021
Deniz Doğanoğlu ile yapılan Fuar röpotajını izleyin.
Hedef 5 yılda tüm Türkiye
24.02.2021
İZMİR’de bırakın yüzyılı, yarım asrı geride bırakan şirketlerin sayısı bir elin parmağı kadar az.